Author Topic: Error in Stage 5b -> Request ID Lookup "PHP Warning....on Line 2004"  (Read 5115 times)

Offline depasseg

  • Junior Indexer
  • **
  • Posts: 46
  • Helpful: +0/-0
I get a bunch of these messages when creating releases in Stage 5.  Using Master version as of 10/3/2013:

PHP Warning:  simplexml_load_file(http://predb_irc.nzedb.com/predb_irc.php?reqid=155735&group=alt.binaries.teevee): failed to open stream: Connection timed out in /var/www/nZEDb/www/lib/releases.php on line 2004
PHP Warning:  simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "http://predb_irc.nzedb.com/predb_irc.php?reqid=155735&group=alt.binaries.teevee" in /var/www/nZEDb/www/lib/releases.php on line 2004
« Last Edit: 2013-10-04, 06:44:48 pm by depasseg »

Offline BeZazz

  • Prolific Indexer
  • ****
  • Posts: 256
  • Helpful: +9/-2
    • BeZazz
I just noticed the same thing.

I am guessing the server is down that hosts http://predb_irc.nzedb.com

EDIT: Just realized it is possibly hosted on this server. Looks like the subdomain is MIA.
« Last Edit: 2013-10-04, 07:33:57 pm by BeZazz »

Offline jonnyboy

  • Epic Indexer
  • *****
  • Posts: 1046
  • Helpful: +93/-1
  • Lazzy Trucker
Please disable until I find a new host.

Offline BeZazz

  • Prolific Indexer
  • ****
  • Posts: 256
  • Helpful: +9/-2
    • BeZazz
Please disable until I find a new host.
I have 10 servers around the world.
Most have clients but if you can let me know what resources it uses I am sure I can work something out.

Offline jwired21

  • Junior Indexer
  • **
  • Posts: 38
  • Helpful: +2/-0
How do you disable this?

Offline Saner

  • Decent Indexer
  • ***
  • Posts: 84
  • Helpful: +7/-0
Request ID in Edit Site.

Its a pull down box, you have use normal, threaded or disabled

Offline jwired21

  • Junior Indexer
  • **
  • Posts: 38
  • Helpful: +2/-0
Request ID in Edit Site.

Its a pull down box, you have use normal, threaded or disabled

Thank you!

Offline Miatrix

  • Junior Indexer
  • **
  • Posts: 17
  • Helpful: +1/-0
I had to reformat the system that was running it so I had Jonnyboy change the IP to another box.  It looks like the value he put in was wrong.  I'm getting 192.4.214.96 when it should be 142.4.214.96.  If you change your host entry to make predb_irc.nzedb.com go to 142.4.214.96 it should start working again.

Offline jonnyboy

  • Epic Indexer
  • *****
  • Posts: 1046
  • Helpful: +93/-1
  • Lazzy Trucker
I have re-enabled for the moment. If the site starts to hang, I will disable it again.
« Last Edit: 2013-10-05, 01:39:51 pm by jonnyboy »