Recent Posts

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Announcements / Release 0.8.7.0 2018-06-04
« Last post by Wally73 on 2018-06-04, 01:24:03 AM »
0.8.7.0 2018-06-04
Changed:
   * Increase size of 'xref' column in collections' tables due to some larger sizes reported.

Fixed:
   * Replacing last use of each() in nZEDb code. Note that two libraries (forkdaemon and
    guzzlehttp/promises) still use it however.


0.8.6.0 2018-05-07
Added:
   * tpg' option (to './zed verify tables' sub-command), which checks for missing tables of active
    groups and creates them. It does not delete tables of inactive groups.

Fixed:
   * Issue where the date after 'release have been disabled/terminated by Releases' was printed as
    the format string instead of the formatted numbers.


0.8.5.2 2018-04-05
Fixed:
   * Actually merge in the PHPMailer fix.


0.8.5.1 2018-04-05
Fixed:
   * PHPMailer 'Call to a member function isHTML() on null' error.
12
Support / Re: White screen in browser when <local.ip>/install
« Last post by Wally73 on 2018-06-04, 01:22:51 AM »
that guide uses an ancient version of php

You NEED php 7.x (7.1.x works fine with nZEDb)
13
Support / White screen in browser when <local.ip>/install
« Last post by RoddyJoff on 2018-06-03, 07:50:05 AM »
Hello,

I hope someone is able to help.

I have installed nZEDb on my Raspberry Pi 2B using this guide

https://www.htpcguides.com/install-nzedb-raspberry-pi-private-usenet-indexing/

with no apparent errors but when I type <local.ip>/install it appears that the session is established but all I have is a white screen.

Also, if I try to access phpmyadmin on the same address and input my username/password I receive:

#1045 Cannot log in to the MySQL server

I am using a Mac Safari browser to make the connection.

Anyone any ideas?

Cheers.
14
Support / Re: [SOLVED] yEncs being dropped / par2 split from release
« Last post by henryford on 2018-05-30, 08:55:39 AM »
Still feel like it should pick them anyhow.

But I can confirm that with changing my par2-naming scheme, posts are now again fully indexed.
15
Support / Re: [SOLVED] yEncs being dropped / par2 split from release
« Last post by Wally73 on 2018-05-30, 03:39:34 AM »
normal post method is in the form of

Code: [Select]
name - [01/10] - filename - yenc
16
Support / [SOLVED] yEncs being dropped / par2 split from release
« Last post by henryford on 2018-05-29, 06:24:44 AM »
Hey guys,

I'm running on 0.8.6.0 with php 7.0. I have a weird issue since upgrading (I actually completely reset my installation):
There are yEnc posts (my own ones) being dropped when updating binaries. This occurs if I post my stuff with the Subject:
[SEGMENT/TOTALSEGMENT] "FILENAME" yEnc(part/totalparts)
In that case, when activating the "not_yenc.log", it get's filled with entries that those headers have been dropped.

The weird thing is, when using this subject line:
[SEGMENT/TOTALSEGMENT] "FILENAME" yEnc (part/totalparts)
(note the extra space after yEnc), the releases gets indexed after the the "Delay Time Check" has passed. The release misses it's par2-volume files, those are being created as extra, single releases. The main par2-file is in the release, that also contains the rars. I am completely stumped as to what is happening here.

Any ideas anybody?

Edit:
I think I found the problem - it's with the par process.

Through a recent update to my par-client, the naming scheme of the volfiles changed ever so slightly. They were now named:
.vol2880-2911.
instead of the previous
.vol2880+2911.

By setting an extra option, I'm back to the previous behaviour. That hopefully fixes this.
17
Support / Re: renametopre.php preid column not found.
« Last post by Wally73 on 2018-05-22, 09:34:46 AM »
pretty sure that that file isn't in use at all anymore by anything at all
18
Support / renametopre.php preid column not found.
« Last post by rwperkinsjr on 2018-05-20, 07:55:48 PM »
When I run "renametopre.php preid" I get the following error... does anyone know how I can fix it? I tried to search google and the forums but I don't find a solution.

Error: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'preid' in 'where clause'
19
Guides / Re: HowTO: Install nZEDb on Ubuntu 16.0.4
« Last post by Roelski on 2018-05-16, 01:22:18 PM »
Can anyone add instructions on how to get updating to work?

i tried this, but failed in the last step:

--
--removed a lot of junk--
-

// edit ***********************
Ok, I figured it out.

// accidental composer installed. First need to remove package
sudo apt-get remove composer

mkdir ~/composerinstall
cd ~/composerinstall
php -r "copy('https://getcomposer.org/installer', 'composer-setup.php');"
php -r "if (hash_file('SHA384', 'composer-setup.php') === '544e09ee996cdf60ece3804abc52599c22b1f40f4323403c44d44fdfdd586475ca9813a858088ffbc1f233e9b180f061') { echo 'Installer verified'; } else { echo 'Installer corrupt'; unlink('composer-setup.php'); } echo PHP_EOL;"
sudo php composer-setup.php --install-dir=/usr/bin
php -r "unlink('composer-setup.php');"

// Composer (version 1.6.5) successfully installed to: /usr/bin/composer.phar
// Use it: php /usr/bin/composer.phar

cd /var/www/nZEDb/
sudo cp /usr/bin/composer.phar /usr/bin/composer
// ok, should have created a ln

// try updating (and stopping tmux, and restarting it):
cd /var/www/nZEDb/
tmux kill-session -t nZEDb
sudo ./zed update nzedb
rm /var/www/nZEDb/resources/smarty/templates_c/*
cd /var/www/nZEDb/misc/update/nix/tmux/
php start.php

// YESSSS (but no updates found, lol)
20
Support / Re: Ubuntu 16.04 - 18 LTS upgrade PHP error
« Last post by Darius on 2018-05-02, 01:26:32 PM »
That is because Lithium framework (li3) that nZEDb uses does not support php 7.2. Downgrade PHP to 7.1 or even 7.0 so nZEDb can work.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 10