Recent Posts

Pages: 1 ... 8 9 [10]
91
General Talk / Re: TV Shows not being found
« Last post by david_ritterhous on 2017-12-19, 12:22:18 PM »
Way releases are posted to usenet has changed, there will be no remedy for that.
So what I mentioned back on 10-30, for TV nzedb is dead :(
92
Support / Import NZB
« Last post by thyestes on 2017-12-19, 10:22:46 AM »
I finally managed to install nZEDb on my Ubuntu VM. I want to import some nzb's which are on my harddrive, but when I import these I'm not able to find them using search. Under which are these nzb's stored, the nzb filename?

Can someone help out?

Thanks.
93
Support / Install does not work....
« Last post by Tevior on 2017-12-16, 04:24:32 PM »
I try to install nzedb again and again, unfortunately the guides don't seem to work and I always get stuck with Step2 during the installation.
Do any of you guys know the problem and how to fix it?
94
Support / Re: Backfilling: just getting 1.000 articles per run
« Last post by schlobjob on 2017-12-15, 12:55:31 PM »
IIRC it's the safe backfill mode that pulls 1000 headers during certain phases. Try using the ALL backfill option in the tmux settings should that not be already set.

bingo! That´s it, now my vm is running on full speed! thx!
95
Support / Re: Backfilling: just getting 1.000 articles per run
« Last post by kaibosh on 2017-12-13, 11:05:01 AM »
IIRC it's the safe backfill mode that pulls 1000 headers during certain phases. Try using the ALL backfill option in the tmux settings should that not be already set.
96
Support / Re: Backfilling: just getting 1.000 articles per run
« Last post by Darius on 2017-12-12, 01:55:36 PM »
That is not a script, that is nzedb running in tmux.
97
Support / Re: Backfilling: just getting 1.000 articles per run
« Last post by r1ngx on 2017-12-12, 04:43:15 AM »
Where can I find that script in the top left terminal that shows # of releases, and all of that data, etc. Thanks for any info.
98
General Talk / Re: New TV PostProcessing
« Last post by ebro on 2017-12-12, 04:14:14 AM »
An FYI for those manually adding a series to their system.
You must create a new record in "Videos" table, and populate with as much IMDB, TVMAZE etc info as possible.
You must also add a record to tv_info table with the Videos_id of the newly created series.
This way, you will see the series in TVseries lists.
99
Support / Re: Latest update gives "No connection defined"
« Last post by lunaticds on 2017-12-10, 10:17:18 AM »
I've made 3 fresh builds in a VM wtih Ubuntu 17.10 in the last 2 days, and have been seeing this error when trying to install each time. Unfortunately I've never been able to get the install past step 2.
100
Support / Re: Latest update gives "No connection defined"
« Last post by ebro on 2017-12-09, 02:25:56 AM »
Initially, after the update to 8.2.1, mine still had the error message.
A reboot of the machine did not help.

I deleted my settings.php and copied settings.example.php to settings.php and restarted again. Message has now gone away.
Pages: 1 ... 8 9 [10]