Author Topic: Problem with logging  (Read 3263 times)

Offline xeddog

  • Prolific Indexer
  • ****
  • Posts: 240
  • Helpful: +9/-2
Problem with logging
« on: 2014-07-29, 09:51:57 am »
Just ran a pull (07-29-2014) and started my tmux scripts.  All panes except the monitor pane give a message similar to this one:
Code: [Select]
tee:  /var/www/nZEDb/nzedb/controllers/logs/fixReleaseNames-20140729.log:  No such file or directory
No logs are created, but everything else seems to be working fine.

Thanks,

Wayne


Offline bobtongue

  • Prolific Indexer
  • ****
  • Posts: 109
  • Helpful: +7/-0
  • Wherever you go, There you are!
Re: Problem with logging
« Reply #1 on: 2014-07-30, 03:05:42 pm »
Just ran a pull (07-29-2014) and started my tmux scripts.  All panes except the monitor pane give a message similar to this one:
Code: [Select]
tee:  /var/www/nZEDb/nzedb/controllers/logs/fixReleaseNames-20140729.log:  No such file or directory
No logs are created, but everything else seems to be working fine.

Thanks,

Wayne

For some reason the logs files location was changed on the last pull. If you run:
mkdir /var/www/nZEDb/nzedb/controllers/logs
and then chmod 755 /var/www/nZEDb/nzedb/controllers/logs
your logfiles should start creating in that directory.
I don't know why the log directory was changed or if it was even onb purpose, but for now, that will work.

Offline xeddog

  • Prolific Indexer
  • ****
  • Posts: 240
  • Helpful: +9/-2
Re: Problem with logging
« Reply #2 on: 2014-07-31, 02:46:31 pm »
Thank you for that.  It is working for me now too.

Wayne