Author Topic: (Solved) Blank page after latest DEV update (worked it's self out)  (Read 2912 times)

Offline richierichman

  • Junior Indexer
  • **
  • Posts: 17
  • Helpful: +0/-0
Hi guys I am only getting a white page after the latest dev update. I have entered the captcha details into the site but only getting a blank white page. Also getting an error in the apache2 error log.

[Mon May 11 14:28:00.745697 2015] [:error] [pid 15524] [client ipaddress removed:60987] PHP Fatal error:  Class 'Captcha' not found in /var/www/nZEDb/www/pages/BasePage.php on line 179

Anyone have any idea what I stuffed up??

Thanks in advance for any help.

Regards
Richie
« Last Edit: 2015-05-10, 09:54:00 pm by richierichman »

Offline moloquin

  • Junior Indexer
  • **
  • Posts: 31
  • Helpful: +1/-0
Seeing the exact same thing, as well as a tmux error around PreDB. 

Exact same scenario.  Latest Dev pull.

Offline richierichman

  • Junior Indexer
  • **
  • Posts: 17
  • Helpful: +0/-0
Seeing the exact same thing, as well as a tmux error around PreDB. 

Exact same scenario.  Latest Dev pull.
I got the captcha to work by copying the Captcha.php file from the /var/www/nZEDb/nzedb/controllers to the /var/www/nZEDb/nzedb folder and that fixed the issue of just the white screen. But I seem to be having another issue with Tmux and the NZB.php class. getting this error in the post tmux screen

"PHP Fatal error: Class 'NZB' not found in /var/www/nZEDb/nzedb/libraries/Forking.php  on line 818"
"PHP Fatal error: Class 'NZB' not found in /var/www/nZEDb/nzedb/libraries/Forking.php  on line 763"
Not sure whats going on there.






Offline Bart39

  • Overlord
  • ******
  • Posts: 172
  • Helpful: +19/-0
moral of the story is "Dev is Dev, expect things to break"